header2016

Partnership

Aandacht voor de wereld om ons heen, ook daar verantwoording voor nemen. Daarom steunt ORIHERBA de volgende projecten in de Philipijnen:


logo helpusnow

HelpUsNow / ChildsCare - geeft kinderen in de 3e wereld een faire kans

Preventieve gezondheidszorg

De mens van nu moet zich vooral richten op preventieve gezondheidszorg en dus op het voorkomen van kanker en ziek worden in het algemeen.
Gezond leven, wonen en werken + gevarieerd gezond eten. Dat zijn cruciale punten. 
Daarbij hoort ook bewegen. Goed en regelmatig bewegen en recreatief sporten, zo'n 20 tot 60 minuten per dag redelijk intensief bewegen is prachtig en .... is meer dan genoeg. Meer of zeer intensief trainen kan juist contra productief zijn. Roofbouw op het lichaam kan op den duur juist kanker veroorzaken. Je lichaan, geest en ziel "onderhouden" is ook van groot belang.
ORIHERBA Natural Products heeft juist die producten welke u in deze op de goede weg houden.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Medicatie

Esculaap

 
Neem het volgende bij medicatie in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een (behandelend) arts of vraag gratis advies bij het dr. Versteeg Instituut. Ga naar de website: www.drversteeg.nl of stuur een e-mail naar: info@drversteeg.nl

SIS therapie: de Non Toxische Tumor Therapie!

logo drversteegVoor uitleg over de SIS-therapie (preventieve anti tumor/kanker therapie) moet u echt naar website van het Dr. Versteeg Instituut: Daar zullen ze u graag verder helpen met uw vragen en het aandragen van antwoorden of uitleg betreffende de SIS-therapie (NTTT - Non Toxische Tumor Therapie)!
 Wij van ORIHERBA Natuurproducten, geven geen medische adviezen.

Copyright

© ORIHERBA Natural Products 2019 : niets van deze website mag zonder duidelijke, = schriftelijke, voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.