header2016

Voeding & zo

Het probleem van hedendaagse voeding in het algemeen is dat het incompleet en eenzijdig is. Natuurlijke voeding bevat kleine hoeveelheden kruiden welke automatisch mee geconsumeerd werden. Bijvoorbeeld een paardenbloemblad, berkenschors, selderij, graszaad, tarwekorrel en zo nog veel meer. Nu wordt alles tot in het kleinste detail uit de voeding gehaald om een zo 'zuiver' als mogelijk product te kunnen produceren.
Met alle nadelige gevolgen ten gevolge. Eenzijdigheid ten top en zo wordt wat goede voeding is, 'verbouwd' tot een armetierig en ziekmakende (misschien zelfs kankerverwekkende) voeding.
Te eenzijdig, te vet, te veel koolhydraten, eiwitten, suiker, veel te veel natrium, zout en een schandalig gebrek aan gezonde voedingsvezels en opbouwstoffen

ONS ADVIES:

Neem een aantal kruidenmixen zoals u deze hier bij ons kan vinden en doe van die kruidenmixen een kleine hoeveelheid dagelijks op de boterham, snack of in de warme maaltijd. Heerlijk van smaak, verrassend van samenstelling en super gezond! Gebruik de kruidenmixen afwisselend en u zult ervaren dat u fitter, blijder, meer ontspannen, helder van geest en lichamelijk in een nog betere conditie zult zijn.
Wij adviseren het gebruik van onze kruidenmixen niet alleen als medicijn wanneer u ziek bent maar juist als preventief handelen ter voorkomen van ziekte. En ja inderdaad, heel veel kruiden zijn ook nog eens heerlijk van smaak of geweldig van kleur en sensitieve waarneming.

 

Copyright

© ORIHERBA Natural Products 2019 : niets van deze website mag zonder duidelijke, = schriftelijke, voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.