header2016

ORIHERBA SPECIALITEITEN

Voedingssupplementen, kruiden, SIS-, Moerman, NTTT producten en vitaminen.

Hier vindt U een aantal -soms- eeuwenoude en onverwoestbare middelen, voedingssupplementen, kruiden en vitaminen voor uw gezondheid waarvan de sublieme en vaak unieke werking tot aan vandaag bewezen is.

ONZE NATUURLIJKE PRODUCTEN - waarvan sommigen gebaseerd op eeuwenoude recepten - zijn inmiddels door tienduizenden mensen over de hele wereld gebruikt, toegepast en ervaren. Voor velen waren ze meer dan alleen maar een goed product. Voor hen waren het, met name de SIS-capsules en Convalesco Fluid, de sleutels tot overleven of toch een kwalitatief beter leven.

Prachtig toch, dat producten vervaardigd met de kennis en de vakmanschap van vroeger en de wetenschap van nu,  zoveel mogen betekenen in de wereld van vandaag. Wij zijn in ieder geval blij al meer dan 60 jaar mee te mogen werken aan producten voor preventieve gezondheidszorg, natuurlijke kanker- bestrijding en de strijd tegen chronische aan- doeningen.  Steeds tot uw dienst!

OPNIEUW meer kruiden en kruidenproducten in het pakket!

ORIHERBA GEZONDHEIDSPRODUCTEN, vervaardigt al meer dan 65 jaar de best denkbare natuurlijke voedingssupplementen, vitaminen, mineralen alsmede lichaams-, huid- en haarverzorgingsproducten alsmede de exclusieve NATORAL warmtekussens vervaardigd met gerst, rogge en fijne kruiden.

ORIHERBA GEZONDHEIDSPRODUCTEN: alleen het beste is goed genoeg voor u en dus maken wij het beste uit wat de natuur kan leveren. 

Ja inderdaad, de huidige wet- en regelgeving, alsmede de almaar stijgende kosten voor grondstoffen, overheidsdiensten, belastingen enzoverder, maken het voor een klein ambachtelijke organisatie, best wel moeilijk te blijven produceren op het hoge niveau dat wij wenselijk en noodzakelijk achten. Maar wij maken alleen het beste of we maken het niet, zo was het standpunt toen in 1947 en dat is blijft ook nu onze doelstelling.

 Dus houden we vast aan onze principes - zoals u van ons gewend bent - dat alleen de beste natuurlijke- of natuurgelijke grondstoffen goed genoeg zijn voor de vervaardiging van onze producten. ALLE producten door ons op de markt gebracht.

 Wij ORIHERBA GEZONDHEIDSPRODUCTEN zijn dus keihard aan het werk voor u.

Voor uitleg over de SIS-therapie (preventieve anti tumor/kanker therapie) gaat u als vanouds naar de website van het Dr. Versteeg Instituut: http://www.drversteeg.nl/ Daar zullen ze u graag verder helpen met uw vragen en het aandragen van antwoorden of uitleg betreffende de SIS-therapie (NTTT - Non Toxische Tumor Therapie)!
 Wij geven geen medische adviezen.

WIST U dat u bij ORIHERBA GEZONDHEIDSPRODUCTEN ook bijzonder goede huid- en haarverzorgingsproducten kunt vinden? En dat u ook meer dan 3.000 kruiden kunt bestellen? Zeker 40 kruidenmixen en speciale samenstellingen staan -altijd bereid uit gecertificeerde kruiden- klaar voor u. Maar ook natuurlijke producten voor afslank en lichaamsgewichtsbeheersing? Zelfs bitterzout, sennapeulen of laurierdrop en zoethout staan voor u klaar in kleine hoeveelheden of per kilo!

WIJ STAAN KLAAR om u zoals vanouds van dienst te zijn maar dan wel op een moderne manier: via onze webwinkel.

Uiteraard zijn onze producten mens- en milieuvriendelijk + dierproefvrij, logisch toch?

© ORIHERBA Natural Products 2019 : niets van deze website mag zonder duidelijke, = schriftelijke, voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.

 

Copyright

© ORIHERBA Natural Products 2019 : niets van deze website mag zonder duidelijke, = schriftelijke, voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.