header2016

Jeugdpuistjes / Acne

TWEE belangrijke feiten/waarheden:

  1. Niet alleen jij maar ook Jessica Simpson, Sean "Diddy" Combs, Justin Bieber, je zus of broer en bijna al je vrienden en vriendinnen kregen of hebben puistjes, pukkeltjes, mee-eters en zo. Alle reclamekreten ten spijt, zelfs die waar Jessica en Bieber miljoenen aan verdienen om jou te vertellen hoe zij geen puistjes krijgen. Maar de waarheid is: ook zij hebben last van puistjes en juist daarom proberen ze die producten!
  2. Er is geen enkel product op de wereld dat puistjes, pukkeltjes of acne kan voorkomen!


Maar dan het super nieuws:

OK SKINCAREgel van Oriherba natuurlijke producten voor een healthy lifestyle helpt al de beste om je huid te ondersteunen bij de aanmaak van een gave huid! De aanpak van puistjes, mee-eters, acne, moet mede gebeuren door frisse wasbeurten met water en het gebruik van goede 'zeep'vrije producten als Wash&Care waslotion en Ginseng Lotion! Op z'n tijd lekker in de buitenlucht en genieten van een beetje zon is zeker een dikke plus!

Bekijk de producten in onze webshop.

 

Copyright

© ORIHERBA Natural Products 2019 : niets van deze website mag zonder duidelijke, = schriftelijke, voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.