header2016

Partnership

Aandacht voor de wereld om ons heen, ook daar verantwoording voor nemen. Daarom steunt ORIHERBA de volgende projecten in de Philipijnen:


logo helpusnow

HelpUsNow / ChildsCare - geeft kinderen in de 3e wereld een faire kans

Preventieve gezondheidszorg

De mens van nu moet zich vooral richten op preventieve gezondheidszorg en dus op het voorkomen van kanker en ziek worden in het algemeen.
Gezond leven, wonen en werken + gevarieerd gezond eten. Dat zijn cruciale punten. 
Daarbij hoort ook bewegen. Goed en regelmatig bewegen en recreatief sporten, zo'n 20 tot 60 minuten per dag redelijk intensief bewegen is prachtig en .... is meer dan genoeg. Meer of zeer intensief trainen kan juist contra productief zijn. Roofbouw op het lichaam kan op den duur juist kanker veroorzaken. Je lichaan, geest en ziel "onderhouden" is ook van groot belang.
ORIHERBA Natural Products heeft juist die producten welke u in deze op de goede weg houden.

 

ORIHERBA NATUURLIJKE PRODUCTEN VOOR EEN HEALTHY LIVE-STYLE.

Voedingssupplementen, SIS-therapie, kruiden, dr.Versteeg Instituut specials, Moerman, NTTT producten en vitaminen.


ONZE NATUURLIJKE PRODUCTEN -waarvan sommigen gebaseerd op eeuwenoude recepten- zijn inmiddels door tienduizenden mensen over de hele wereld gebruikt, toegepast en ervaren. Voor velen waren ze meer dan alleen maar een goed product. Met name de SIS-capsules en Convalesco Fluid zijn de sleutels tot overleven of minimaal een kwalitatief beter leven.
Een ijzersterk concept: producten vervaardigd met de kennis en de vakmanschap van vroeger en de wetenschap van nu. Wij zijn in ieder geval blij al meer dan 65 jaar mee te mogen werken aan producten welke door artsen en medische instellingen, preventieve gezondheidszorg, natuurlijke kankerbestrijding enzovoorts, ingezet worden in de strijd tegen chronische aandoeningen. 

ORIHERBA NATUURLIJKE PRODUCTEN

onze producten: mens- en milieuvriendelijk, dierproefvrij en vegetarisch!

healthy family

 

 

Medicatie

Esculaap

 
Neem het volgende bij medicatie in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een (behandelend) arts of vraag gratis advies bij het dr. Versteeg Instituut. Ga naar de website: www.drversteeg.nl of stuur een e-mail naar: info@drversteeg.nl

SIS therapie: de Non Toxische Tumor Therapie!

logo drversteegVoor uitleg over de SIS-therapie (preventieve anti tumor/kanker therapie) moet u echt naar website van het Dr. Versteeg Instituut: Daar zullen ze u graag verder helpen met uw vragen en het aandragen van antwoorden of uitleg betreffende de SIS-therapie (NTTT - Non Toxische Tumor Therapie)!
 Wij van ORIHERBA Natuurproducten, geven geen medische adviezen.

Copyright

© ORIHERBA Natural Products 2019 : niets van deze website mag zonder duidelijke, = schriftelijke, voorafgaande toestemming van de uitgever gepubliceerd worden door derden.